Kontakt

English Deutsch

Læs om Proftag og Jydsk Emblem Fabrik A/S nedenfor.

Find os her

Mail: proftag@jef.dk
Tlf.: +45 70 27 41 11
CVR-nr.: 15 50 75 86

Telefontid:
Mandag-Torsdag: kl. 08:00 – 16:00
Fredag: kl. 08:00 – 15.00

Adresse:
Sofienlystvej 6-8
8340 Malling – DK

Om Proftag

Proftag blev grundlagt juni i 2010 i Danmark af 2 unge mænd, som brændte for at udbyde et bredt udvalg af lækre og sjove hundetegn af høj kvalitet til hunde, – både i Danmark og i hele Europa. Der har været fokus på at tilbyde hundetegn, som kan matche stil, temperament og personlighed hos både hund og ejer.
Den 31. december 2017 blev Proftag solgt til Jydsk Emblem fabrik A/S, der i flere år havde været leverandør af hundetegnene. De unge mænd skulle videre med noget andet, og Jydsk Emblem Fabrik A/S kunne se en idé i selv at markedsføre og distribuere hundetegnene.
Proftag blev dermed et selvstændigt brand under Jydsk Emblem fabrik A/S.

Om Jydsk Emblem Fabrik A/S

Alle hundetegn fra Proftag produceres, graveres, kvalitets-kontrolleres og distribueres via Jydsk Emblem fabrik A/S´s virksomhed i Malling ved Aarhus. Vi sælger Proftag hundetegn til hele Danmark, og der arbejdes løbende på at åbne nye moderne webshops til glæde for alle hundeejere i Europa.
Virksomheden, Jydsk Emblem Fabrik A/S, blev grundlagt af guldsmed Niels Carl Nielsen i 1886. Vi har formået at opretholde et fokus på metalproduktion og forarbejdning af metal lige siden, og udfører blandt andet mange former for gravering og emaljering.I vores sortiment finder du bl.a. hundetegn, pins, emblemer, navneskilte, medaljer, sportspræmier og uniformstilbehør.