Udgivet i

Molly reddet efter 10 måneders ensomhed

English Deutsch

Det er hjerteskærende for mig at tænke på, hvordan livet må være uden min far og mor. – Altså uden mine ejere…
Det utænkelige skete for 10 mdr. siden for lille Molly på 20 måneder: Hun blev væk fra sin nye familie efter kun at have boet der i knap et døgn. Det er klart, at det må have været svært at finde hjem igen efter så kort tid i et nyt kvarter.

Efterfølgende var Molly uden opsyn og omsorg i 10 lange måneder. Flere gange blev hun set af forbipasserende i det område omkring Horsens, hvor den sky hunde-pige gemte sig. Hun var meget sky og lod ingen nærme sig. Derfor endte det med, at den frivillige indsats “Hundefælden” stillede en fælde til rådighed. Det var det som skulle til. – Molly blev fanget.

Hos Dyreværnet kunne de hurtigt konstatere, at Molly ikke var underernæret. Men at det var længe siden, hun var blevet nusset og taget hånd om. Hun stank som en losseplads og trængte til et bad.

Molly har i dag fået et nyt hjem. Hun bor nu permanent hos Susanne og Ole Harbo, der giver hende masser af omsorg og lange dejlige gåture. Ægteparret bor på landet, og jeg er sikker på, at Molly nyder at have plads til leg og løb – ligesom jeg selv.

Molly passer perfekt ind i den lille familie. Hun er endt i et hjem med stor erfaring med hunde. Hvilket er rigtig godt. For det kræver noget ekstra at gøre en sky hunde-pige som Molly tryg igen. Det er dejligt, at Molly har fundet sig et godt hjem og en ny kærlig familie.

Billede af hundetegn formet som hjerte med indgraveret tekst.
Hundetegn med gravering på begge sider.

Jeg håber at Molly i sit nye hjem hurtigt får sig nyt hundetegn med de nødvendige oplysninger, så hun kan blive fulgt hjem, hvis uheldet skulle ske igen.
Et hundetegn kan være en stor hjælp, hvis en hund bliver væk fra deres ejer. Så kan man hurtigt set hvor hunden bor, og kontakte ejeren. Hvis du en dag finder en løs hund uden ejer i syne, så kig efter et hundetegn. Men det kræver også at hunden er tryg nok ved mennesker til at lade dem komme nær, og det var Molly ikke.
Mit hundetegn har både navn og telefonnummer på mine menneske-forældre, så jeg hurtigt kan blive fulgt hjem igen, hvis jeg bliver væk.

Dyreværnet gør en stor indsats for at hjælpe dyr med at finde nye hjem. Måske du kan finde et nyt medlem af familien her: https://dyrevaernet.dk/adopter-dyr/

Du kan læse mere om Molly her: