Udgivet i

At rejse med hund

English Deutsch

Min familie elsker at rejse med hund. Det nyder jeg godt af.
En af Danmarks mest folkekære forfattere sagde engang: “At rejse er at leve.” ( H. C. Andersen, 1855.)
– Sådan har jeg det også.

Jeg elsker at være sammen med min familie. Jeg tror, det er tilfældet med alle hunde. Vi er flokdyr og stærkt knyttede til vores nærmeste. Derfor tager jeg gerne med på rejser.
Min familie og jeg har besøgt de fleste lande i Europa. Jeg har eget pas og alle de vaccinationer, som er påkrævede. Det er selvfølgelig lidt træls sådan at skulle til dyrlægen. Mest fordi jeg hellere bare gerne vil lege eller tage mig en lur. Min dyrlæge er såmænd mægtig rar. Hun har nogle helt særlige lækre godbidder til mig hver gang jeg kommer.


Tag hunden med

Det er ikke alle familier der har mulighed for at tage på rejse med hund. Det stiller nogle krav til rejseform, vaccinationer, indkvartering o.a.

For at gøre det nemmere for andre familier at tage deres hund med på rejse vil jeg i senere blogindlæg komme med gode råd til et hundeliv på farten.

Det kunne være så skønt, hvis flere hunde kunne få mulighed for at rejse godt og sikkert med deres familier.

Hund på kørertur i det syd-franske landskab
Polo på kørertur i det syd-franske landskab
Polo og familie på cykeltur til Bargemont.

Vi kører ikke kun i bil, når vi er ude at rejse. Vi både cykler og går lange ture. Min familie har gerne deres cykler med og så tager vi på en rolig tur ud i det blå.

Der er masser af flot natur natur at se på for de to-benede og masser at snuse til for mig med fire poter.

Jeg elsker at gå ture og har brug for at gå rigtig langt en gang imellem. Derfor passer det mig helt perfekt at min familie tager mig med på lange vandreture.


Her er billeder fra mine mange rejser med familien. Der er bla. billeder fra en lækker vandretur på 12 km. i nærheden af Claviers, Frankrig. Vi besøgte det smukke Saint Anne Chapel og nød den vidunderlige udsigt.